DRN Dental- Fogorvos Sopronban

Rólunk

Dr. Németh Attila- soproni fogorvos- neve 25 éve garancia arra, hogy pácienseink újra mosolyogva és boldogan hagyják el rendelőnket. Sokan kérdezik tőlünk, hogy mi a sikerünk titka: erre egyértelműen azt a választ tudjuk adni, hogy a biztonság. Az a biztonságérzet, amit pácienseink érezhetnek, ha minket választanak, és a biztonság, ami mögöttünk, mint orvoscsapat áll, hiszen pácienseink visszajelzése és a több generáción átívelő vendégkör is ezt bizonyítja.

FOGÁSZAT

Dr. Németh Attila kezelés közben
Fogorvosi beavatkozás- DRN Dental Sopron
Dr. Németh Attila kezelés közben
Fogászatunk Sopronban a legmodernebb felszereléseknek köszönhetően, barátságos légkörben biztonságérzetet nyújt pácienseinknek. A fogorvosi széktől sokan a mai napig tartózkodnak, ezért a DRN Dental rendelőjében a stresszmentes, oldott légkörben történő kezelésekkel az Ön kényelmét, megelégedettsését helyezzük előtérbe. A helyben elkészíthető 3D Ct technológiának köszönhetően a páciensek számára a legkedvezőbb, legoptimálisabb kezelési tervet tudjuk elkészíteni. A részletes, 3 dimenziós képek segítséget nyújtanak mind az implantológia, mind az endodoncia területén, ahol a gyökércsatorna kezeléseit a legkorszerűbb technológiával, mikroszkóp segítségével végezzük. Fogászatunkon belül speciális területünknek számít az esztétikus koronák és hidak készítése, valamint implantátumok beültetése, melyet a német Master in Implantology szakvizsga képesítéssel rendelkező szakorvosunk végez.

Miért minket?
  • A magasszintű minőséget ötvözzük a személyre szabott, emberközpontú ellátással.
  • Orvosaink és asszisztenseink kiválóan felkészült szakemberek, több nyelven, köztük németül, angolul beszélnek.
  • Egyénre szabott, kedvező kezelési árak
  • Minden, általunk végzett kezeléshez garancia jár (részletesen a Garancia menüpont alatt található erről bővebb felvilágosítás)

Esztétikai bőrgyógyászat

Esztétikai bőrgyógyászat Sopronban a DRN Dentalnál
Praxisunk az esztétikai bőrgyógyászat több területére is kiterjed. Célunk az, hogy pácienseinknek korábbi, friss, élettel teli kisugárzását visszaadjuk. Szeretnénk pácienseinket minél jobban megismerni, e célból minden esetben nagy hangsúlyt fektetünk a személyes konzultációra. A bőr elváltozásait megvizsgáljuk, az igényeket felmérjük, és közösen eldöntjük, hogy mely ok a probléma okozója. A megoldás már a mi dolgunk.
Dr. Rácz Fodor Edina sokéves tapasztalattal rendelkező bőrgyógyász – szakorvos, speciális területe az operáció nélküli esztétikai bőrgyógyászat. Bízzon bennünk, és segítségünkkel újra élettel teli, bársonyos bőrt kaphat.