Ajakfeltöltés

Páciensünk, egy 40 éves hölgy szeretett volna megoldást találni apró ráncai eltüntetésére. Korábban dohányzott, emiatt az ajkán a barázdák viszonylag fiatalon megjelentek. A doktornő 1 ml kimondottan ajakba tölthető feltöltőanyagot ajánlott neki, melyet egy speciális adagolópisztollyal juttatott be egy kanül segítségével a kívánt helyre, teljesen fájdalommentesen. A kezelés fél óráig tartott, a feltöltőanyag beépüléséhez a szervezetbe 3 hét kell. A kezelés után másnap már lehet a hagyományos életmódot folytatni.
Ajakfeltöltés 1 Ajakfeltöltés 2

Arckezelés

Ez a 65 éves páciens, erős arcpír (rosacea) tünetekkel jelentkezett be hozzánk. A pigmentfoltok megjelenése az arcon a korral, illetve a fény (napozás) hatására alakulhat ki. A doktornő az 5 alkalmas IPL (villanófényes) kúrát ajánlotta a hölgy számára. A kúra 3 hónapig tart (3 hetente lehet egy újabb kezelést végezni). Ennek befejeztével a páciens elégedetten távozott a kontroll után.
Arckezelés 1 Arckezelés 2

Botox

Páciensünk, egy 35 éves hölgy, akit a szemkörnyéki szarkalábak kialakulása zavart. Erre az elváltozásra a doktornő a leglátványosabb eljárást , a botoxot ajánlotta. Az ebédszünetben elvégzett 15 perces beavatkozás után 3 nappal az alábbi eredményt értük el.
Botox 1 Botox 2

Fogfehérítés

35 éves páciens, gyermekkorában sok antibiotikumot szedett, ennek hatására a fogak megsárgultak. Születésnapi ajándékként kapta ezt a kezelést.Ebben az esetben a szakorvos a lézeres fogfehérítést alkalmazta. Fontos volt, hogy a páciens betartotta a kezelés utáni teendőket (nem lehet többek között 3 napig kávét, teát inni, dohányozni, bort inni), ennek kövektkezményeként hollywoodí mosollyal távozhatott tőlünk.
Fogfehérítés 1 Fogfehérítés 2

Kézkezelés

Bármennyire is az arcunkat fiatalítjuk, de a kezünk elárulja, hogy hány évesek vagyunk, hiszen itt jelennek meg először a pigmentfoltok. Ez a 60 éves hölgy fontosnak tartotta továbbra is az ápolt kéz érzését, ezért döntött úgy, hogy felkeresi rendelőnket. A doktornő 5 alkalmas IPL kezelést javasolt, mely után a páciens keze évekkel megfiatalodott, mintha kicserélték volna.
Kézkezelés 1 Kézkezelés 2

Koronák és hidak

A páciens 30 éves nő, baleset miatt elveszítette frontfogait. Konzultáció után hattagú fémkerámia híd készült. A foghúzás után azonnal ideiglenes pótlást kapott, majd 5 hét múlva elkészült a végleges fogpótlás. A kezelés 3 alkalomból állt.
Koronák és hidak 1 Koronák és hidak 2

Koronák és hidak 2

50 éves férfibeteg esztétikai okokból keresett meg minket. Frontfogakra cirkónium koronákat kapott. A kezelés két alkalmat vett igénybe.
Koronák és hidak 2 1 Koronák és hidak 2 2