Általános sebészet

A bőrgyógyászati, fogorvosi, és szépészeti problémákkal hozzánk forduló kedves vendégeink és minden érdeklődő részére újabb lehetőségként megkezdjük általános sebészeti rendelésünket, előzetes telefonos bejelentkezés és diszkrét ügyintézés mellett.
Általános sebészeti beavatkozások Sopronban
Általános sebészeti beavatkozások Sopronban
forgassa vissza
az idő kerekét
Exkluzív környezetben, intim feltételeket biztosítunk ahhoz, hogy a mielőbbi gyógyulást szolgáló bizalmas orvos­beteg kapcsolat létrejöjjön. Az esetleges sebészeti beavatkozást vagy konzervatív kezelést igénylő kórképek felderítésére és kezelésére időt, energiát és szaktudás áldozunk.
„Sic transit gloria scapellorum”
Így múlik el a szike dicsősége, mondja a latin mondás, de vannak olyan elváltozások és betegségek melyeknek ma még nincs más alternatívájuk mint a szikével történő gyógyítás. 19 éves sebészeti gyakorlattal bíró általános sebész szakorvosunk várja konzultációra azokat a betegeket, akik megtisztelik őt problémájuk és panaszaik őszinte feltárásával. Nincs kis sebészeti és nagy sebészeti megbetegedés. Mindenkinek a saját magán észlelt elváltozás, rendellenesség a legnagyobb baj, ami kizökkenti a napi megszokott életviteléből, szorongással és aggódással tölti el, ezért mielőbbi megoldást igényel. Ebben is szeretnénk segíteni Önöknek a kölcsönös bizalom alapján. A sebészeti konzultációkon, vizsgálatokon és tanácsadáson kívül a helyi érzéstelenítésben elvégezhető beavatkozások egy jelentős részét tudjuk biztosítani Önöknek.

A teljesség igénye nélkül:
­ visszeresség bizonyos eseteiben injekciós kezelés,
­ aranyeresség,
­ benőtt köröm,
­ anyajegyek, szemölcsök eltávolítása,
­ testékszer behelyezése.

Szövetbarát, atraumatikus /szövetkímélő/ sebészeti beavatkozásokat kínálunk kiváló esztétikai eredményekre törekedve.
Kérjük bármilyen jellegű sebészeti panaszaival keresse fel klinikánkon rendelő Dr. Ősz Csaba általános sebész szakorvosunkat.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!