BOTOX KEZELÉS SOPRONBAN

Újabban a mimikai izmok felesleges túlmozgásának megszüntetésére módunkban áll a túlműködő és rácokat okozó arcizmokat lazító injekciós kezelés elvégzése, melyet a homlokra és a szem köré alkalmazunk.
Botox kezelés Sopronban a DRN Dentalnál
Botox kezelés Sopronban a DRN Dentalnál
forgassa vissza
az idő kerekét
A „lenyugtatott” izmok felett a bőr pár nap alatt kisimul. Káros mellékhatása nincs, ráadásul a hónalji részbe injektálva a kellemetlen izzadást is megszünteti. A kezelés csaknem fájdalommentes. A szúrások pontos helyét és a beadandó hatóanyag mennyiségét a kezelőorvos a beteg vizsgálata során határozza meg. A BOTOX kezelés eredménye 2-5 nap múlva jelentkezik, hatása a második héten a maximális, és az első kezelés után 3 hónapig tart. Ha a hatás gyengül, a kezelés bármikor megismételhető. A kezelt izmokban kóros elváltozást nem okoz. A hatás tartama az ismételt kezeléskor általában hosszabb, 6-8 hónapra nyújtható. A kezelést csak szakember végezheti!
Egyet azonban ne feledjünk: maga a hámréteg és a bőr alatti kötőszövet egyetlen szépészeti beavatkozással sem lesz fiatalabb, ezért a legeredményesebb hatás elérése céljából a felsorolt eljárásokat mindenkinek kombinálva javasoljuk az IPL Photorejuvenatio- arcfiatalító kezelésünkkel együtt.
Az első vizit alatt árajánlatot adunk arról, hogy Önnek melyik eljárás lenne a leghatásosabb, melyik anyagból, és mennyit injektálunk a bőrébe. Tájékoztatjuk a kezelés utáni esetleges mellékhatásokról, illetve a várható eredményről. Kombinált kezelési tervet készítünk.