Fogászat

Fogászatunk Sopronban a legmodernebb felszereléseknek köszönhetően, barátságos légkörben biztonságérzetet nyújt pácienseinknek. A fogorvosi széktől sokan a mai napig tartózkodnak, hiszen a nem megfelelő berendezés és a szakmai hozzáértés hiánya sok rossz élményt szül.
Fogorvosi beavatkozás- DRN Dental Sopron
Fogorvosi beavatkozás- DRN Dental Sopron
Velünk újra
mosolyoghatsz

EZT ÍGÉRJÜK
A DRN Dental rendelőjében helyben , azonnal elkészíthető a 3D diagnosztika keretén belül a páciens számára legkedvezőbb és leggyorsabb kezelési javaslat. A 3D technológiának köszönhetően minden idegcsatorna a legapróbb részleteiben látszódik, így a legoptimálisabb, és a páciens számára legmegfelelőbb megoldást tudjuk megvalósítani. A részletes, természethű 3D-s képek segítséget nyújtanak a fogorvosoknak a személyre szabott diagnózis felállításában, mindezt a lehető legkevesebb sugárzásos terhelés mellett. Szintén a 3D-s képeknek kszönhetően analizálható a legrészletesebben a gyökércsatorna, továbbá a gyökércsatorna méretei is biztonsággal meghatározhatók ezáltal. A fogászaton belül speciális területeink továbbá a különböző implantátumok, koronák, hidak, protézisek elkészítése és behelyezése.

Miért minket?
- Orvosaink és asszisztenseink kiválóan felkészült szakemberek, több nyelven, köztük németül, angolul beszélnek.
- Egyénre szabott, kedvező kezelési árak
- Minden, általunk végzett kezeléshez garancia jár (részletesen a Garancia menüpont alatt található erről bővebb felvilágosítás)