RÁDIÓFREKVENCIÁS TESTKEZELÉS

A tripoláris rádiófrekvenciás berendezés szelektíven, célzottan felmelegítve a bőrt és a bőr alatti mélyebb területeket zsugorítja a zsírrétegeket, ezáltal kisimítja és feszesíti a bőrt. Biztonságosan és eredményesen alkalmazható bőrfeszesítésre, zsírlerakódások csökkentésére, valamint cellulitis kezelésére, így a ráncok kisimulnak, a bőr megfiatalodik, rugalmasabb lesz, jól láthatóan csökkennek a zsírpárnák.
Rádiófrekvenciás testkezelés- DRN Dental Sopron
Rádiófrekvenciás testkezelés- DRN Dental Sopron
forgassa vissza
az idő kerekét
A kezelés egy kellemes masszázshoz hasonlít, mely során a tripoláris rádiófrekvencia a bőraljában található zsírrétegeket is felmelegíti kb. 40 °C – ra, ezáltal javul a vérkeringés, az anyagcsere folyamatok felgyorsulnak, fokozódik a kollagén termelődése, ill. a meleg hatására folyékonnyá vált zsír a nyirokrendszeren keresztül kiválasztódik. A kezelés nagyon kis energiával történik, célzottan egy­egy területen és teljes mértékben fájdalommentes.
Bár pozitív hatás már az első alkalom után érezhető, tartós eredmény kúraszerűen érhető el. Heti rendszerességű, 4­6 kezelés után 1 ruhaméretnyi csökkenés várható!
A hatékonyság növelése érdekében érdemes a kúra alatt sok (napi 2­-3 liter) folyadékot fogyasztani.

Alkalmazási területek:
– Cellulítcsökkentés – alakformálás (comb, has, csípő, derék, fenék, kar)
– Arckezelés – toka­ és bőrfeszesítés (arc, nyak, dekoltázs­kezelések)

Ellenjavallat:
– Terhesség, szoptatás
– Fémimplantátumok, pacemaker
– Fertőzés
– Gyulladás a kezelt területen
– Lassú, rossz nyirokkeringés
– Daganatos megbetegedések