Smile Design,
mosolytervezés

A mosolytervezés megjelenése új távlatokat nyitott az esztétikai fogászatban. Egy speciális program segítségével eddig elképzelhetetlen tudatossággal tudjuk a front fogak esztétikumát megtervezni. Még a kezelés megkezdése előtt meg tudjuk mutatni a kezelés várható eredményét.
Mosolytervezés-DRN Dental
Mosolytervezés-DRN Dental
Velünk újra
mosolyoghatsz

EZT ÍGÉRJÜK
A mosolytervező program segítségével gyorsan és egyszerűen, még a fogászati kezelés megkezdése előtt látható a tervezett beavatkozás hatása. Mivel a mosoly alkotóelemei, a fogak alakja, a fogív, a fogállás az egész arcot meghatározzák, ezért nagy jelentősége van a mosoly tudatos felépítésének. Az arc a tervezés során a mosollyal fiatalítható, lágyítható és tudatosan tervezhető. A páciensről készült portréfotón a mosolytervező program segítségével percek alatt elkészül a harmonikus mosoly, amely alapul szolgál a kezelési terv elkészítéséhez,illetve a beavatkozások elvégzéséhez.

A tervezés esztétikai arcelemzéssel, arckarakter vizsgálattal kezdődik, mely elengedhetetlen a fogak alakjának, elhelyezkedésének, a mosoly karakterének, egyes alkotóelemeinek pontos meghatározásához.

A mosolytervezés mindig a teljes mosolyt, a teljes fogazatot kívánja harmonizálni. A mosolytervezés során mindig figyelembe vesszük a páciens személyiségét és arckarakterét. A tervezéssel elérhetjük, hogy pácienseink harmonikus, arcukhoz és személyiségükhöz illeszkedő mosollyal és maximálisan elégedetten távozzanak rendelőnkből.