3D Diagnosztika

Digitális 3D CT és Panoráma röntgen-felvétel az emberi szervezetet kímélő zöld technológiával
3D digitális panorámaröntgen- DRN Dental
3D digitális panorámaröntgen- DRN Dental
Velünk újra
mosolyoghatsz

EZT ÍGÉRJÜK
A sikeres kezelések egyik legfontosabb alapfeltétele az, hogy a kezelőorvos tiszta és egyértelmű képet kapjon fogainak állapotáról. A precíz diagnózis különösen fontos az implantátumok beültetése, a csontpótló beavatkozások végzése, az egyes fogágybetegségek kezelése és a szájsebészeti beavatkozások területén.

Rendelőnkben egy új technológia teszi teljessé a digitális diagnosztikát: a KAVO 3D digitális panoráma röntgen. Ez a zöld technológiára épülő korszerű diagnosztikai eszköz lehetővé teszi a legpontosabb diagnózis felállítását és a személyre szabott kezelések megtervezését. Nem kell külső röntgen központba mennie, amennyiben beavatkozásához panoráma röntgen vagy CT felvételre van szüksége.
A berendezés innovatív fejlesztésének köszönhetően az elérhető legkisebb terhelést okozza az emberi szervezet számára, így kíméli meg Önt is a fölösleges sugárterheléstől. A teljes felvétel elkésztéséhez mindössze 5,9 másodpercre van szükség, tehát Önt ilyen rövid ideig éri terhelés a felvétel elkésztése közben.