ARCKONTÚROZÁS | BŐRFESZESÍTÉS

Jelenleg az egyik legnépszerűbb műtét nélküli bőrfeszesítő kezelés az FTC­Fine Thread Conturing, azaz vékonyszál­behúzásos kontúrozási és lifting technika.
messages.slide-service-ftcfine
messages.slide-service-ftcfine
forgassa vissza
az idő kerekét
Az arc­nyak bőrének megereszkedése, feszességének csökkenése, apróbb­ mélyebb ráncok az évek előre haladtával már 35-­40 évesen megjelenhetnek.

Jelenleg az egyik legnépszerűbb és egyre kedveltebb műtét nélküli bőrfeszesítő orvos- esztétikai kezelés az FTC­Fine Thread Conturing, azaz vékonyszál­behúzásos kontúrozási és lifting technika.

A kezelés során a megereszkedett, laza bőrbe vékony tűk segítségével különböző hosszúságú és erősségű felszívódó szálakat húzunk be, amelyek a tű eltávolításakor a bőrben maradnak. A feszesítő hatás azonnal látható, de a hosszabb távú (1-­2 évig tartó) eredmények körülbelül 3-­4 hét után válnak még látványosabbá. A behelyezett, felszívódó 30-­60 db bioszál beindítja a szövetek természetes regenerálódási folyamatait, mechanikus hatás révén serkenti a sebgyógyulást, a kollagén rostok termelődését. Az eredmény: feszesebb, élettelibb, fiatalosabb bőr. A kezelés számos előnye: ­kis bőrsérüléssel jár, nincs vágás, maradandó heg ­a bőrben elhelyezett szálak „láthatatlanok” ­azonnali, látható, feszesítő hatás, amely 3-­4 hét múlva válik 1-­2 évre tartóssá ­látványosan emeli az enyhén megereszkedett ráncokat ­minimális fájdalommal jár a kezelés, ritkán kisebb bevérzéssel, rövid gyógyulási idővel ­biztonságos, mert bőrbarát (biokompatibilis PDO), allergiamentes, steril, felszívódó fonalakkal ­arc, nyak, has megereszkedett bőrében is alkalmazható ­a behelyezett szálak számával fokozható a feszesítő hatás ­az arc karaktere, egyéni vonásai nem változnak ­a kezelési idő kb. 30­-60 perc alkalmanként ­nyáron is végezhető kezelés ­a kezelés után a páciens azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységéhez ­allergia nem ismert a szálakkal szemben ­az eredmények fokozhatók és kombinálhatók más bőrfeszesítő technikákkal, például botox, injekciós feltöltések, kémiai peelingek, fénykezelések, lézeres kezelések A bioszálas kontúrozási­ és lifting technika egy biztonságos és hatékony bőrfeszesítő eljárás, melyet szalonunkban is alkalmazunk.

A kezelés egyéni megtervezéséhez személyes konzultáció minden esetben szükséges.